Jomfru Mariah Ikon Religiøst Lys Hander Saint Mary

Model: FMCC18
Funktion: Kirkeforsyninger, boligindretning, dåbsgaver
Størrelse: 16,5 * 8 (CM) brugerdefineret
Materiale: metal og glas
Farve: Det kan tilpasses til at give
Pakke: Hvid boks
MOQ: 1200
Leveringstid: ca. 30 dage efter bekræftelsesbetaling
Oprindelsesland: Zhejiang, Kina
Køb prøveeksempel: https: //www.aliexpress.com/store/1899533

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse:

Lysestagen ligner lommelygten, det er den person, der holder ilden. Lysestagerens betydning er ikke at forlade meningen med ilden. Hvad er meningen med ild? Til modtageren ved at slå lyset på egen hånd. Livets ild i kilden og det oprindelige ildsted er at tænke, folk vil stille stille Zoroastrianisme, nu har det stadig denne betydning, lad en person gå tilbage i det almindelige liv.

timg.jpg

1(2).jpg

Om Pujiang Fengming Religiøse ikoner Arts Co., Ltd ------ leder af religiøse ikoner kunst.

FengMing religiøse ikon kunst firma blev etableret i 2005 og etableret et registreret selskab i 2015. Den vigtigste fremstilling og salg af forskellige metaller, plastik, glas, keramik og andre ikon håndværk. Er en af ​​de mest kinesiske stilarter, den tidligste udvikling af kunsthåndværk som ikoner. Virksomheden er nu 50 folk, fortsætter med at fokusere på ikon håndværk område, holde sig til lydhåndtering, kontinuerlig innovation. Virksomhedsadresse: No. 216-5 Dongshan Road, Pujiang County, Zhejiang, Jinhua .


Hot Tags: den jomfru mariah ikon religiøse lys hænder saint mary, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billig, høj kvalitet
Undersøgelse

Du kan også lide