Sølv Religiøst Ikon Guds Hellige Familie

SKU: FMSICON19SDN
TYPE: Håndværk Sølv Religiøst Ikon Guds Hellige Familie
Dimension: 30 * 40cm 2sizes
Materiale: Metal og Træ
Specifikation: Mange størrelser til at vælge, Rea Sølv og Guld. Overfladen Ingen fade. Ingen ændring ..
Mini-ordre: Hver størrelse 100 stk
Pakke: Stærk gaveæske hver enkelt
Køb prøveeksempel: https: //www.aliexpress.com/store/1899533
Produktionstid: 20-25 dage efter modtagelse af depositum.

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse:

Den hellige familie er kristen af ​​Jesus Kristus, Jesu modergudinde Maria og far Joseph (Josephs katolske oversættelse) kollektivt i maleri, skulptur og anden kunst ofte, ofte med uddannelsesinstitutioner for at navngive kirkebygningen og churc. Den hellige familie bruges ofte til at vise julehistorietemaet, er blevet en væsentlig del af julefejren, herunder fødslen af ​​Kristus, hyrden, til tilbedelse og eksil, helliggørelse af Egypten.

timg.jpg

1 (2) .jpg

Om Pujiang Fengming Religiøse ikoner Arts Co., Ltd ------ leder af religiøse ikoner kunst.

FengMing religiøse ikon kunst firma blev etableret i 2005 og etableret et registreret selskab i 2015. Den vigtigste fremstilling og salg af forskellige metaller, plastik, glas, keramik og andre ikon håndværk. Er en af ​​de mest kinesiske stilarter, den tidligste udvikling af kunsthåndværk som ikoner. Virksomheden er nu 50 folk, fortsætter med at fokusere på ikon håndværk område, holde sig til lydhåndtering, kontinuerlig innovation. Virksomhedsadresse: No. 216-5 Dongshan Road, Pujiang County, Zhejiang, Jinhua.


Hot Tags: Sølv Religiøst Ikon Den Hellige Guds Familie, Kina, Producenter, Leverandører, Fabrik, Engros, Billig, Høj kvalitet
Undersøgelse

You Might Also Like