Silver Lord Jesus Byzantine Art Church Gifts

SKU: FMSICON21SDN
TYPE: Håndværk Sølv Lord Jesus Byzantine Art Church Gifts
Dimension: 30 * 40cm 2sizes
Materiale: Metal og Træ
Specifikation: Mange størrelser til at vælge, Rea Sølv og Guld. Overfladen Ingen fade. Ingen ændring.
Mini-ordre: Hver størrelse 100 stk
Pakke: Stærk gaveæske
Køb prøveeksempel: https: //www.aliexpress.com/store/1899533
Produktionstid: 20-25 dage efter modtagelse af depositum.

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse:

Den samme dag begav Jesu discipel, Josef, Jesus i den nye grav i klippen. Den næste dag bad Juda, guvernøren i provinsen, Perado om at være stationeret i Jesu grav. På den tredje dag i Jesu død fandt flere disipler op, at Jesu grav var tom, og da Jesus Kristus, som blev opstandet af sin krop, viste sig mange gange for sine disciple. "John" 20: 27 ~ 29: på Thomas sagde "læg fingeren ud, rør ved min hånd, tag hånden ud og sæt den i min side. Tvivl ikke altid på det!" Thomas sagde til ham: "Herre og min Gud!" Jesus sagde til ham: "Du har set mig og tror på det, og du har ikke set brevets velsignelse!"

timg.jpg

1 (2) .jpg

Om Pujiang Fengming Religiøse ikoner Arts Co., Ltd ------ leder af religiøse ikoner kunst.

FengMing religiøse ikon kunst firma blev etableret i 2005 og etableret et registreret selskab i 2015. Den vigtigste fremstilling og salg af forskellige metaller, plastik, glas, keramik og andre ikon håndværk. Er en af ​​de mest kinesiske stilarter, den tidligste udvikling af kunsthåndværk som ikoner. Virksomheden er nu 50 folk, fortsætter med at fokusere på ikon håndværk område, holde sig til lydhåndtering, kontinuerlig innovation. Virksomhedsadresse: No. 216-5 Dongshan Road, Pujiang County, Zhejiang, Jinhua .


Hot Tags: Silver Lord Jesus Byzantine Art Church Gaver, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billig, høj kvalitet
Undersøgelse

You Might Also Like