Sølv ikon Øst-ortodokse kirke Jesus

SKU: FMSICON20SDN
TYPE: Håndværk Sølv Ikon Øst-ortodokse Kirke Jesus
Dimension: 30 * 40cm 2sizes
Materiale: Metal og Træ
Specifikation: Mange størrelser til at vælge, Rea Sølv og Guld. Overfladen Ingen fade. Ingen ændring.
Mini-ordre: Hver størrelse 100 stk
Pakke: Stærk gaveæske
Køb prøveeksempel: https: //www.aliexpress.com/store/1899533
Produktionstid: 20-25 dage efter modtagelse af depositum.

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse:

Jesus blev født i Israel, Bethlehem, tredive år gammel begyndte at prædike i en alder af treogtredive år, da guvernøren Pontius Pilates korsfæstelse for hele verdens verden blev korsfæstet og opstandet i tredje dage og viste sig for sine disciple efter fyrre Himmelens dage, der sidder på højre side af Den Fader den Almægtige, han i slutningen af ​​verdensprøven på datoen for herlighed, etableringen af ​​herlighedens rige, "godt" for at bringe den endelige sejr.

timg.jpg

1 (2) .jpg

Om Pujiang Fengming Religiøse ikoner Arts Co., Ltd ------ leder af religiøse ikoner kunst.

FengMing religiøse ikon kunst firma blev etableret i 2005 og etableret et registreret selskab i 2015. Den vigtigste fremstilling og salg af forskellige metaller, plastik, glas, keramik og andre ikon håndværk. Er en af ​​de mest kinesiske stilarter, den tidligste udvikling af kunsthåndværk som ikoner. Virksomheden er nu 50 folk, fortsætter med at fokusere på ikon håndværk område, holde sig til lydhåndtering, kontinuerlig innovation. Virksomhedsadresse: No. 216-5 Dongshan Road, Pujiang County, Zhejiang, Jinhua.


Hot Tags: Silver Icon Eastern-ortodokse kirke Jesus, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billig, høj kvalitet
Undersøgelse

Du kan også lide