Mirakuløse helbredende Saint Herman af Alaska russiske kirke

model: FMPPF-N56
Størrelse (cm): 26 * 32
materiale: plastik ramme og billedet er vandtæt
Ikon: Kan blandet, vælger du behøver, brugerdefineret farve: It kan tilpasses til at give
funktion: tabel display, hængende på væggen, religiøse souvenir, perfekte gaver til dåb af tro.
MOQ:200
Leveringstid: ca. 30 tredive dage efter bekræftelse af betaling
Land af oprindelse: Zhejiang, Kina
Købe prøve Link: https://www.aliexpress.com/store/1899533
Produktion tid: 20-25 dage efter modtagelse af depositum.

Produktdetaljer

Mirakuløse helbredende saint herman af alaska russiske kirke

Produktbeskrivelse:

På Sankt Sergius Hermitage opstod der det følgende hændelse til far Herman. På højre side af halsen under hagen syntes der en byld. Hævelsen voksede hurtigt, skæmmende ansigtet. Blev det svært for ham at sluge, og lugten var uudholdelig. I denne kritiske tilstand ventede far Herman død. Han appellere ikke til en læge af denne verden, men låsning sin celle faldt han før et ikon af Guds Moder. Med glødende tårer bad han, beder hende at han kan blive helbredt. Han bad hele natten. Derefter tog han et vådt håndklæde med det tørres over for de mest hellige moder, og med dette håndklæde han dækket hævelse. Han fortsatte med at bede med tårer, indtil han faldt i søvn af ren udmattelse på gulvet. I en drøm så han Jomfru Maria healing ham.
Da Herman vågnede om morgenen, fandt han til sin store overraskelse, at han var fuldt helbredt. Hævelsen var forsvundet, selvom bylden ikke var brudt igennem, efterlod men en lille mark som en påmindelse om Miraklet. Læger, til hvem denne healing blev beskrevet ikke tro det, mente, at det var nødvendigt for bylden har enten brudt igennem af sig selv eller er blevet skåret åben. Men ordene i lægerne var ordene fra menneskelig erfaring, for hvor Guds nåde opererer der rækkefølgen af natur er overvundet. Sådanne hændelser ydmyge menneskelige fornuft under den stærke side af Guds nåde.


Hot Tags: mirakuløse helbredende saint herman af alaska russiske kirke, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billige, høj kvalitet
Undersøgelse

You Might Also Like