Gud viser sin guddommelige eksistens Theophany

SKU: FM- PF38
TYPE: Håndværk Byzantinsk kunst Jomfru Maria Jerusalem Øst-ortodokse
Dimension: 18,5 * 12,5 cm tilpasset
materiale: Plastik, MDF, vandtæt
Specifikation: Har mange størrelser til at vælge, Plated Real Silver og Gold, overfladen Ingen fade
Mini-ordre: Hver størrelse 500 stk
Pakke: karton
Køb prøveeksempel: https: //www.aliexpress.com/store/1899533
Produktionstid: 20-25 dage efter modtagelse af depositum.

Produktdetaljer

Gud viser sin guddommelige eksistens theophany

Produkt beskrivelse:

I denne metode er Delphi theophano en Antonias årlige forårsfest for at fejre Apols tilbagelevering fra hans vinterkvarter i nord. Højdepunktet på festivalen er skildringen af ​​Guds billede, som normalt er skjult i den troendes tilflugt. Senere har de mystiske religioner i Rom ofte lignende enkle skærmbillede spændte beundrere.

Udseendet af Zeus til Semele er ikke kun en dødelig kan udholde sin flammeflamme, brænde ham. Tilstedeværelsen af ​​de fleste græske guder er dog ikke dødelig. Den usædvanlige historie om den græske mytologi, Plo Michel J, er ikke en Olympia, men en kæmpe, der bringer brandkundskab til menneskeheden. Der var ingen beskrivelse af den store mand, men Plo Michel J blev hårdt straffet af Zeus. Udseendet af guder eller helte er undertiden oplevet i historiske perioder, enten i drømme eller synkronisering, og fører ofte til grundlæggelsen af ​​kulter eller i det mindste et tilbedelse og mindesmærke.

theophanygod

Hot Tags: gud viser sin guddommelige eksistens theophany, china, producenter, leverandører, fabrik, engros, billig, høj kvalitet
Undersøgelse

Du kan også lide