Englen Gabriel religiøse træramme Display

model: FMPI34-33 størrelse (cm):14.5 * 16.5 materiale: træ rammen og billedet er anti-vand ikon: kan blandet, vælger du har brug for, brugerdefineret farve: It kan tilpasses til at give funktion: Display for bord til hjemmet og kontoret dekoration, obaptism gaver perfekt gaver til tro. MOQ:500 leveringstid: ca. 30 minutter...

Produktdetaljer

model: FMPI34-33

Størrelse (cm):14.5 * 16,5
materiale: træ rammen og billedet er anti-vand
Ikon: Kan blandet, vælger du behøver, brugerdefineret
farve: It kan tilpasses til at give
funktion: Display for bord til hjemmet og kontoret dekoration, perfekt obaptism gaver gaver til tro.
MOQ:500
Leveringstid: ca. 30 tredive dage efter bekræftelse af betaling
Land af oprindelse: Zhejiang, Kina

Købe prøve Link: https://www.aliexpress.com/store/1899533


Produktbeskrivelse:

Gabriel var oprindeligt en glødepære engel, en fremtrædende og ædel status, Gabriel blev Ærkeenglen, rangeret i himlens vigtig sikkerhed post, tjente som den hele himlen alert arbejde, men blev også den bedste reserve for glødepærer engle, missionær for sin vigtigste funktion. Legenden siger at trompet af dommedag retssag er blæst af ham. Han betragtes som et symbol på visdom.

Gabriel er leder af keruber til at vogte invasionen af Satan. I den endelige dom, Gabriel dyttende horn at vise dødes opstandelse.

I Abrahams religion eksisterede Lord Gabriel primært som en budbringer af Gud. For første gang, hun dukkede op i bogen, Daniel, som passerede profeten Daniel. I Luke forudsagde Gabriel Døberen Johannes og Jesus fødsel. Katolske kristne betragter traditionelt Gabriel som en ærkeengel.

1


Hot Tags: englen gabriel religiøse træramme vise, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, billige, høj kvalitet
Undersøgelse

You Might Also Like